Deze nieuwe website is een voortzetting van de reeds eerder door dr. Henk Vreekamp zelf ontworpen en opgezette website vreekamp.nl. Omdat in de loop van de tijd te veel linken waren verlopen, heeft de familie het initiatief genomen om de site te reconstrueren met behoud van originaliteit. Na Henks overlijden had ik daar samen met zijn vrouw Marjo al een begin mee gemaakt, en de familie Vreekamp heeft mij dit nu ook verder toevertrouwd.

 

Zoveel mogelijk worden documenten, audio- en videomateriaal herplaatst. Daarnaast wordt de nieuwe site aangevuld met kerkdiensten die in de loop der jaren op cassettebandjes zijn aangeboden en verzameld; die moeten uiteraard allemaal eerst worden gedigitaliseerd. Als eerste worden de kerkdiensten uit Vreekamps eigen archief herplaatst. Daarna volgen andere opnamen; vanaf het begin van zijn predikantschap te Oosterwolde tot aan de laatste eredienst op 28 februari 2016 in Amersfoort, daags voor zijn overlijden.

 

Na voltooiïng van deze werkzaamheden is, hoop ik, met deze website een digitaal monument in de tijd opgericht. In dankbare nagedachtenis aan Henk Vreekamp, Dienaar van het Goddelijke Woord.

 

Janny Boode - Gijsbertsen

 

mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Linken:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Henk_Vreekamp